3JS heeft vandaag de nieuwe single ‘Talent’ uitgebracht. Met dit nummer wil de band een ieder inspireren in jezelf te geloven en je talent te ontwikkelen. ‘Talent’ is een shout out naar iedereen die deze zomer zijn talent wil laten zien: van topsporters op de Olympische Spelen tot aan opkomende muzikanten. Elk couplet vertegenwoordigt het verhaal van een bijzonder talent, iemand die ergens in uitblinkt en zich hier voor de volle 100% voor in zet.

Jan: “Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat we trots zijn op ons dorp. Niet alleen vanwege de muziek, maar vooral om de mentaliteit. Als we meedoen willen we winnen. Zo hebben we in Volendam een aantal topsporters die op het allerhoogste niveau meedraaien. Grote talenten die het hebben geschopt tot de Olympische Spelen of Eredivisie. Dit nummer is ter stimulans van de vele talenten die zich nog afvragen of ze voor goud moeten gaan. Alles is mogelijk.”

“Gaat er een wereld open
Kan ze haar grens voorbij
Ze slaat geen dag meer over
Ze moet de beste zijn
Ze leeft voor de strijd, er is niemand die
het beter kan dan zij
Dus zij verdient dat”

Over 3JS

De Volendamse band 3JS is al negentien jaar onderweg. Het album ‘Watermensen’ uit 2007 betekende destijds hun grote doorbraak. Hiermee wisten Jan Dulles, Jaap Kwakman en voormalig bandlid Jaap de Witte een gouden plaat te bemachtigen, evenals met de albums ‘Kamers Van M’n Hart’ (2008) en ‘Dromers En Dwazen’ (2010). De bezetting van de band is inmiddels twee keer veranderd en sinds 2019 maakt Robin Küller de 3JS deel uit van het gezelschap. Vorig jaar brachten ze in deze formatie het album ‘De Aard Van Het Beest’ uit dat op #1 binnenkwam in de Nederlandse album chart.

Deel: