Deze week verscheen ‘Gold-Diggers Sound’, het nieuwe en derde studioalbum, van Grammy Award winning R&B artiest en songwriter Leon Bridges. Daarnaast kwam ook single ‘Steam’ uit met een video. ‘Gold-Diggers Sound’ werd gemaakt en kwam tot stand in Gold-Diggers, een studio, speakeasy style bar en hotel, in Los Angeles. Bridges woonde, leefde en maakte hier de afgelopen twee jaar muziek voor zijn nieuwste album.

“I spent two years jamming in what often felt like a musician’s paradise. We effortlessly moved from the dance floor to the studio. We would be finishing our tequilas at 10:00 AM and waking up with coffee and getting to work at 10:00 PM. It was all for the love of R&B and musicianship. This is my most sensual and confident album to date and I cannot wait to unleash it.”

Naast Steam, staan ook de eerder uitgebrachte singles ‘Motorbike’ en ‘Why Don’t You Touch Me’ op het album.

Deel: