Twee jaar na de release van haar tweede album ‘Romance’ komt de in Cuba geboren singer/songrwiter Camila Cabello met haar nieuwe single ‘Don’t Go Yet’ inclusief video, waarop live percussie te horen is van de veelgeprezen Cubaanse drummer Pedrito Martinez. ‘Don’t Go Yet’ is het eerste voorproefje van het later dit jaar te verschijnen album ‘Familia’.

De zangeres brak door met meidengroep Fifth Harmony en kwam in 2017 met haar eerste solosingle ‘Havana’. Het nummer werd de meest gestreamde track van een zangeres ooit en betekende de start van haar succesvolle solocarrière. Camila scoorde daarnaast hits met ‘Senorita’ (een duet met Shawn Mendes) en ‘First Man’, een ode aan haar vader.

Naast haar nieuwe muziek, maakt Cabello dit jaar ook haar filmdebuut. Op 3 september a.s. komt ‘Cinderella’ uit, de verfilming van het wereldberoemde sprookje, waarin Cabello de hoofdrol zal spelen.

Deel: