Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Ziggy Marley.

Geboren op 17 oktober 1968 te Kingston, Jamaica kreeg Ziggy Marley al op jonge leeftijd gitaar- en drumles van zijn vader en zat als 10-jarig jochie al in de studio tijdens de opnames van The Wailers. Samen met zijn broers en zussen richtte hij Ziggy Marley and the Melody Makers op. Op 16-jarige leeftijd bracht Ziggy Marley samen met the Melody Makers zijn debuutalbum uit getiteld ‘Play the Game Right’. Van het uit 1988 daterende ‘Conscious Party’ kwam de single ‘Tomorrow People’, dat in Nederland zijn grootste hit werd.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Ziggy Marley live @ Rockpalast (2018).

Deel: