In mei 2018 bracht Get Well Soon (Konstantin Gropper) zijn veelgeprezen vijfde studioalbum ‘The Horror’ uit. Een weelderig, uitgebreid werk in de geest van Sinatra’s meest sinistere liedjes. Hij nam op de daaropvolgende tour een 14-koppige big band mee en speelde uitverkochte shows in prestigieuze concertzalen als de Köln Philharmonie en Le Trianon in Parijs. Sinds de release van ‘The Horror’ schreef en produceerde Gropper de muziek voor 3 seizoenen van de Netflix-show ‘How To Sell Drugs Online (Fast)’, een van de meest succesvolle en geprezen Duitse shows op de streamingdienst.

In 2021 werd het drukke schema vrijgemaakt om nieuwe muziek te maken voor Get Well Soon. Een nieuw album is al opgenomen en meer details zullen binnenkort worden verspreid. Grote kans dat Get Well Soon in Amsterdam en Rotterdam nieuwe muziek laat horen! De Duitse band Get Well Soon komt op 30 april en 1 mei voor twee shows, naar Rotown in Rotterdam en Paradiso in Amsterdam.

Deel: