Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Van Morrison.

De 75-jarige Van Morrison scoorde in de jaren ’60 met zijn band Them hits als ‘Gloria’, ‘Here Comes The Night’ en ‘Baby Please Don’t Go’. Daarna had hij een succesvolle solocarrière en scoorde hij hits als ‘Brown Eyed Girl’, ‘Domino’, ‘Have I Told You Lately’, ‘Bright Side Of The Road’, ‘Moondance’, ‘Blue Money’, ‘Wild Night’, ‘Orangefield’, ‘Tupelo Night’, ‘Çrazy Love’, ‘Full Force Gale’ en ‘Spanish Rose’.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Van Morrison live @ Real Studios, England (2021).

Deel: