Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Placebo.

Placebo bracht twintig jaar geleden hun eerste single uit. Maar liefst zeven studio albums en meer dan twaalf miljoen verkochte albums later kwam de Britse band met iets bijzonders. De band ontving een uitnodiging voor het maken van een ‘MTV-unplugged’ album en DVD. En zo geschiedde. Het MTV’s unplugged concert dat wij jullie vandaag aanbieden bestaat uit 17 tracks waaronder ‘Every You Every Me’ (featuring Majke Voss Romme aka Broken Twin) en ‘Protect Me from What I Want’ (featuring Joan As Police Woman).

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Placebo live @ MTV’s unplugged (2015).

Deel: