Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van A-ha.

De in de jaren ’80 razend populaire band A-ha, ze hadden een aantal enorme hits waaronder: ‘The Sun Always Shines On TV’, ‘Stay On These Roads’, ‘Cry Wolf’, ‘I’ve Been Losing You’, de titeltrack van de gelijknamige James Bond film ‘The Living Day Lights’ en natuurlijk ‘Take on Me’. In oktober 2009 kondigde de band aan er na een wereldwijde tournee mee te gaan stoppen. De band kwam weer bijeen, het full concert van vandaag dateert uit 2016.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: A-ha live @ Cast in Steel Tour (2016).

Deel: