De ster van de Britse popzangeres en songwriter Mimi Webb is razendsnel rijzende: inmiddels heeft ze meer dan 116 miljoen streams op haar naam staan. Afgelopen week bracht ze haar nieuwe single en video ‘Dumb Love’ uit.

Over de pianoballad vertelt Mimi: “Volgens mij hebben we allemaal wel eens ‘dumb love’ gevoeld. Een verse, nieuwe relatie waarin je zo stapelverliefd bent dat je je afvraagt of het wel echt is.” Mimi Webb timmerde al langer aan de weg als zangeres, maar brak door toen ze vorig jaar in een New Yorks restaurant met haar vriendin Charli D’Amelio acapella begon te zingen.

Het leverde haar meer dan 20 miljoen views op TikTok. Onlangs maakte Mimi met haar vorige single ‘Good Without’ haar TV debuut bij Ellen Degeneres. Op dit moment werkt Mimi aan haar debuutalbum, dat later dit jaar verschijnt.

Deel: