Als Ricky Martin en de Chileens – Amerikaanse Paloma Mami hun krachten bundelen, krijg je de pop / Afro-Latin / urban – dancehit ‘Qué Rico Fuera’ (How Sweet It Would Be). Door de pandemie konden Ricky en Paloma niet gelijktijdig in de studio zijn, dus ze ontmoetten elkaar voor het eerst bij de opnames van de video.

Ricky nam zelf contact op met Paloma met de vraag om samen te werken. “Ik kende Paloma’s muziek, omdat ik altijd op zoek ben naar nieuwe stemmen. Toen ik ‘Qué Rico Fuera’ hoorde, dacht ik meteen aan haar: Paloma is een warrior en extreem getalenteerd.” Paloma kon het amper geloven, vertelt ze. “Werken met Ricky was geweldig. Voor deze song ben ik uit mijn comfort zone gekomen, ik heb iets sexyer geschreven dan ik gewend ben – and I loved it!” ‘Qué Rico Fuera’ is de eerste single van Ricky Martin’s aankomende nieuwe album ‘Play’.

Deel: