Soms is een onverwachte mengeling van stijlen precies wat je nodig hebt om tot een verrassend geluid te komen. Met die blik kijkt Topic naar muziek en zo heeft de Duits/Kroatische DJ en producer ook naam voor zichzelf opgebouwd.

Met zijn kenmerkende melancholische EDM geluid heeft hij wereldwijd streamingsuccessen geboekt, zoals met ‘Breaking Me’ en ‘Your Love (9PM)’. Hij schuwt dan ook de samenwerking niet en dat pakt geregeld goed uit. Van officiële remixes van bekende nummers tot vocale bijdrages van bekende artiesten. Zo verscheen vorig jaar ‘Why Do You Lie To Me’, waaraan hij werkte met A7S en Lil Baby.

Met zijn nieuwe single heeft hij wederom een verrassing in petto. Voor de vocalen van het deze week uitgebrachte ‘Chain My Heart’ heeft hij namelijk een beroep gedaan op het talent van Bebe Rexha. De populaire Albanees-Amerikaanse zangeres timmert ook al jaren aan de weg, was al te horen op ‘In The Name Of Love’ van Martin Garrix en op ‘Harder’ van Jax Jones.

Deel: