Bon Jovi komt op 24 juni naar de bioscopen. Met hun ‘Bon Jovi From Encore Nights’ brengen ze het Bon Jovi-concert uit hun woonplaats New Jersey over de hele wereld. Het nooit eerder vertoonde concert zal wereldwijd te zien zijn in meer dan 40 bioscopen door heel Nederland.

Naar aanleiding van opgeschorte live datums vanwege COVID, wil Bon Jovi hun fans over de hele wereld bereiken en een voorproefje geven van wat er live weer mogelijk zal zijn als de muziek weer terugkeert. Als een van ‘s werelds grootste rockbands, staat Bon Jovi ​​bekend om hun ongelooflijke liveshows en in juni zullen ze fans elk greintje van die levende energie overbrengen.

Vanuit het Paramount Theatre in hun woonplaats, New Jersey, zullen Jon Bon Jovi en zijn mannen all-time klassiekers spelen, als ‘You Give Love A Bad Name’, ‘It’s My Life’, ‘Wanted Dead Or Alive’, ‘Bad Medicine’ en natuurlijk ‘Livin’ On A Prayer’, allemaal op het grote
scherm. Bovendien zullen ze nieuwe nummers brengen van hun enorm succesvolle vijftiende studioalbum ‘2020’.

Organisator Encore Nights was vorig jaar een pionier in persoonlijk entertainment in het COVID-tijdperk door shows van grote artiesten te organiseren die die gelijktijdig werden uitgezonden voor fans in drive-in bioscopen in heel Noord-Amerika. Terwijl de wereld begint te heropenen van de pandemie, blijft Encore Nights live-entertainment opnieuw uitvinden in een post-COVID-wereld.

Het bedrijf heeft een exclusieve distributieovereenkomst afgesloten met Trafalgar Releasing uit Engeland vanwege hun wereldwijde netwerk van bioscopen, waardoor fans een geweldig concert kunnen beleven in hun plaatselijke bioscoop. Deze shows zullen fans in staat stellen buiten de dagelijkse gang van zaken te genieten van concerten van hun favoriete acts op een manier die nooit eerder mogelijk was.

“Bon Jovi is al sinds het begin altijd voorstander van het bereiken van fans via de bioscoop”, aldus Kymberli Fruehvan Trafalgar Releasing. “Nu de meeste concerttours nog steeds niet zijn opgestart en fans die liveconcerten missen, we zijn blij dat Bon Jovi-fans de kans krijgen om samen te komen en deze ervaring samen te kunnen beleven in hun lokale bioscoop.”

Tijdens een carrière van meer dan drie decennia sinds hun oprichting in 1983, heeft Bon
Jovi zijn plaats verdiend in de wereldwijde rockscene en werd ingewijd in de Rock & Roll
Hall of Fame en de Songwriters Hall of Fame. Met meer dan 130 miljoen verkochte albums
wereldwijd, een uitgebreid repertoire met hitnummers, duizenden concerten in meer dan
50 landen voor meer dan 35 miljoen fans en ticketverkoop die meer dan 1 miljard dollar heeft opgebracht.

De band bestaat uit Bon Jovi-oprichters David Bryan, Tico Torres en Jon Bon Jovi, alsmede
oudgediende Hugh McDonald op basgitaar, co-producer en co-songwriter John Shanks, multi-
instrumentalist Everett Bradley en leadgitarist Phil X, die in 2013 en 2019 met de band toerde.

Tickets voor de Bon Jovi From Encore Nights show zijn te koop via bonjovievent.com.

Deel: