Evin Gibson is een prijs-winnende zanger, songwriter uit de Verenigde Staten. Hij begon zijn carrière met het zingen van gospel als kind in South Carolina en stapte in de jaren ook in de wereld als model en acteur. Hij bracht zijn vroege jaren door met het aanscherpen van zijn vak door talentenjachten te winnen, op te treden in toneelstukken en modelleren in modeshows. Beïnvloed door veel van de groten (Michael Jackson, El Debarge, Maxwell, enz.), heeft Evin een soepele en soulvolle sound die vele spectrums van muziek doorkruist.

In 2006 bracht hij zijn eerste underground mixtape-album uit, ‘Life In E-Vision’, waarvan duizenden kopieën werden verkocht. Evin ging op tournee door Japan waardoor hij voor vele duizenden fans stond op te treden. In 2010 werd Evin de eerste mannelijke artiest die tekende bij het platenlabel Str8wired Entertainment. De succesvolle single ‘Alarm’ volgde en in 2011 verscheen Evinal op de Amerikaanse nationale televisie. Evins single ‘Instant Fire’ trok aandacht over de hele wereld aandacht en was te zien op een hele reeks televisiezenders in de Verenigde Staten.

Voordat hij met zijn eigen promotietour ‘Aviation’ langs de Amerikaanse oostkust rond trok trad Evin op met Dawn Robinson (voorheen van En Vogue) tijdens een concert in Washington, DC. Evin komt nu met zijn debuutsingle bij SANS Entertainment, waar hij net bij getekend heeft, ‘W.Y.W (What You Want / Right Here)’, als voorbode van zijn aankomende album.

Deel: