André Hazes sluit zich aan bij The Streamers. De zanger voegt zich als gastartiest bij het optreden van de gelegenheidsband op zaterdag 29 mei. Op die dag vervolgen The Streamers hun Holland Tour na eerdere optredens in Carré en Paleis Noordeinde. De show zal opnieuw te volgen zijn via een gratis livestream. Vanaf komende maandag, Tweede Pinksterdag, kunnen mensen kaarten bestellen via de website van de band. Ook de locatie van de nieuwe show wordt dan bekend gemaakt.

Bij het debuut optreden van The Streamers in Carré en tijdens de stream op Koningsdag vanaf Paleis Noordeinde waren er al verschillende gastartiesten aanwezig, waaronder Armin van Buuren en Duncan Laurence. André Hazes is trots om een onderdeel van de groep te zijn. “Ik denk dat niemand de afgelopen periode om The Streamers heen kon”, zegt André. “Ze hebben in een korte tijd Nederland veroverd en vele huiskamers voorzien van een goed feestje tijdens de lockdown. Nou ben ik ook wel van een feestje dus ik denk dat ik me volgende week zaterdag nauwelijks hoef aan te passen bij deze band. We gaan knallen en gezellig een biertje aan de bar drinken met mijn vrienden”.

The Streamers bestaan verder uit Guus Meeuwis, Rolf Sanchez, Kraantje Pappie, Suzan & Freek, VanVelzen, Snelle, Paul de Munnik, Typhoon, Thomas Acda, Diggy Dex, Nick & Simon, Maan, Danny Vera, Miss Montreal, Armin van Buuren en Paul de Leeuw. De artiesten zullen wederom belangeloos optreden en ING maakt het evenement mede mogelijk als liefhebber van muziek. Kijkers wordt bij het bestellen van een kaart verzocht om een bedrag naar keuze achter te laten in de fooienpot wat ten goede komt aan de deelnemende artiesten en de makers van de livestream.

Bemachtig vanaf maandag jouw gratis ticket
De livestream van The Streamers start zaterdagavond 29 mei om 20.30 uur. Vanaf 19.00 uur gaan de virtuele deuren open voor de inloop. Toegang tot de livestream kan alleen worden verkregen door vooraf een gratis kaart te bestellen via www.thelivestreamers.nl. De kaartverkoop start op maandag 24 mei.

Deel: