Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn voorlopig niet meer mogelijk, dit door de verscherpte maatregelen. Als pleister op de wonde brengen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Scorpions.

Op 15 april 2011 gaf de Duitse hardrockband uit Hannover Scorpions een optreden in Saarbrücken te Duitsland. De band is opgericht in 1965 en had in 1987 hun eerste grote hit te pakken met ‘Still loving you’. Vier jaar later behaalden ze wereldwijd de toppositie op de diverse hitlijsten met ‘Wind of Change’. Datzelfde jaar hadden ze hun laatste grote hit met ‘Send me an angel’. Deze drie hits – plus nog veel meer – kwamen voorbij tijdens hun optreden in Saarbrücken.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Scorpions live @ Saarbrücken, Germany (2011).

Deel: