EXIT Festival voegt 20 nieuwe namen toe aan de line-up. Naast de reeds bevestigde headliners, waaronder David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz, Four Tet, Solomun, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Honey Dijon, Metronomy en Sheck Wes, verwelkomt het festival voor de viering van de 20e verjaardag dit jaar ook Asaf Avidan, Artbat, Meduza, Sabaton, Hot Since 82 en nog veel meer.

Vorige week gaven de plaatselijke autoriteiten al groen licht voor de 2021-editie van EXIT, wat zorgde voor opwinding bij festivalgangers wereldwijd. EXIT viert dit jaar zijn 20e verjaardag van 8 tot 11 juli op het magische Petrovaradin Fort.

Artbat, één van ‘s werelds toonaangevende elektronische artiesten, die headliner David Guetta tevens als fan heeft, komt naar het 20-jarige jubileum van EXIT. Andere acts die het festival onthult voor de komende jubileumeditie zijn onder meer de Israëlisch singer-songwriter Asaf Avidan, de Italiaanse hitmakers Meduza, de Britse tech house DJ Hot Since 82 en Europa’s grootste heavy metal bands – Sabaton. De line-up met nieuwe namen omvat ook de maker van de megahit “Breaking Me” – de Duitse producer en DJ Topic, de wereldwijd geliefde Amira Medunjanin, en het populaire lokale electro-rock duo Buč Kesidi.

De nieuwe namen voegen zich bij de eerder aangekondigde headliners David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz, Four Tet, Solomun, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Honey Dijon, Metronomy, Sheck Wes en vele anderen.

Naast de nieuwe line-up heeft EXIT ook zijn populairste groepsaanbieding “Koop er 4, krijg er 5” voor vriendengroepen gelanceerd. Bij aankoop van 4 tickets, krijg je het 5e ticket gratis. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

EXIT viert dit jaar het leven en houdt hierbij de veiligheid en gezondheid van alle bezoekers, artiesten en teamleden voor ogen. Voorzorgsmaatregelen die het evenement veilig maken en gezondheidsmaatregelen die door de plaatselijke autoriteiten en de Servische regering zijn vastgesteld, worden gepubliceerd op de officiële EXIT-website.

Deel: