Popzangeres AMBER heeft een nieuwe single getiteld ‘Ben Je Vergeten’ uitgebracht. Het is haar tweede single als soloartiest. Het nieuwe nummer bevat een poppy sound en een vleugje dance. De track is een vervolg op haar debuutsingle ‘Hoor Je Mij’.

“Mijn nieuwe nummer gaat over een liefdesrelatie en dan specifiek over het punt in een relatie dat één van de twee zegt: ik ben toch niet meer zo verliefd op je. De ander vindt dat heel pijnlijk. Er gaat dan door je hoofd: ben je dan vergeten wat we allemaal samen hebben meegemaakt, ben je vergeten wat we samen hebben gedaan, ben je vergeten wat ik allemaal voor je heb gedaan?” – AMBER

In de videoclip van haar nieuwe single haalt AMBER herinneringen op aan een liefdesrelatie. Ze blikt terug op alles wat ze samen hebben meegemaakt. De video is reeds in première gegaan op AMBER’s YouTube kanaal.

Over AMBER

AMBER is geboren in Amsterdam. Ze ontwikkelt haar vocal skills op de muziekacademie van Babette Labeij en haar dansmoves bij het Global Dance Centre. Op de middelbare school maakt ze kennis met het artiestenleven als lid van de meidengroep TP4Y. Na het behalen van haar HAVO-diploma stort ze zich op haar eigen carrière. Ze presenteert voor SLAM!, waar ze de YouTube-serie STATEMENTS maakt met Bram Krikke. Ook is ze co-host van de ochtendshow met Joey van der Velden.

In 2020 besluit AMBER haar droom als solo zangeres uit te laten komen. Na de studio in te zijn gedoken met onder andere Maan, Alain Clark en producers als Julian Vahle en Vincent van den Ende (Avedon) is ze klaar om haar nieuwe sound aan iedereen te laten horen. Met haar eerste singles ‘Hoor Je Mij’ en ‘Ben Je Vergeten’ als resultaat.

Deel: