Terwijl ‘Arcade’ wereldwijd nog steeds hoge ogen gooit in de hitlijsten, wordt er alweer een nieuwe impuls gegeven aan het nummer. De internationaal vermaarde en in Brabant geboren en getogen DJ / producer Sam Feldt heeft zich op een remix van het nummer gestort. Zijn versie van ‘Arcade’ wordt op 23 april uitgebracht.

Voor Duncan is deze remix van Feldt een mooi vervolg op het succes dat hij met ‘Arcade’ doormaakt. “Dit nummer heeft me al op een ongelooflijke reis gestuurd en nu brengt het me zelfs op de dansvloer. Sam heeft er echt een geweldige remix van gemaakt,” zegt de zanger over de uitvoering van de succesvolle DJ. De zevenentwintigjarige Feldt brak in 2015 door en scoorde in 2019 een wereldwijde hit met ‘Post Malone’.

De originele versie van Duncans wereldhit is inmiddels meer dan een miljard keer gestreamd en heeft deze week de gouden status behaald in Amerika.

Deel: