Roadburn voegt vandaag 55 nieuwe acts toe aan Roadburn Redux, de online editie die plaats zal vinden van 16 t/m 18 april. De acts worden toegevoegd aan een lange lijst met reeds bevestigde namen waaronder Hexvessel, Die Wilde Jagd, Inter Arma, Mizmor, Primitive Man, Wolvennest en nog veel meer!

Artistiek directeur Walter Hoeijmakers: “Roadburn een bonte verzameling van gelijkgestemde zielen. Het festival zet jaarlijks een spotlight op alle creatieve uithoeken van onze geliefde underground scene en dat zal dit jaar niet anders zijn. Vandaag verrijken we onze line up met een flinke selectie aan artiesten. Van Roadburn veteranen zoals Steve Von Till en Aaron Turner tot jonge opkomende acts zoals Knoll. Wij zijn vereerd om deze artiesten een podium te kunnen bieden in deze moeilijke tijden. Deze acts geven ons hoop en inspiratie, maar vooral een manier om onze community weer samen te laten komen. Ondanks dat Jo Quail haar geplande performance niet door kan gaan, is ze alsnog onderdeel van Roadburn Redux met een alternatief online optreden. Haar compositie opdracht ‘The Cartographer’ zal plaatsvinden op Roadburn 2022. We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen op Roadburn Redux, waar in de wereld je ook bent!”

Roadburn Redux zal online plaatsvinden van 16 t/m 18 april.

Nieuwe toevoegingen:

Steve Von Till – A Remote Wilderness
Aaron Turner
Amulets
Svart Sessions: Doodwens
Blanck Mass
Body Void
Dawn Ray’d
Doctors of Space
Drowse
Jo Quail
Jonathan Hulten
Knoll
Nadja
Nero Di Marte
Sula Bassana
Wesenwille
Blessings
Briqueville
Crown
Johan G. Winther
LLNN
Lustmord & Karin Park
Oslo Tapes
Psychonaut
Sâver
SOM
The Ocean performing Phanerozoic II: Mesozoic | Cenozoic
Year of No Light
Acid Rooster
Algiers
Alora Crucible
An Autumn for Crippled Children
Astrosoniq
Blodet
Emma Ruth Rundle & Thou
Hand Model
Hante
Kayo Dot
Midwife
Noctule
Obsidian Kingdom
Of Wolves
Sunrot
Talea Jacta Meets Electric Moon
Tesa
Thy Catafalque
Witch Mountain
Wolf King
Wolves in The Condo

Deel: