Deze maand kon je op Maxazine een interview lezen met de frontman van de Amerikaanse band Drive By Truckers, Patterson Hood. Drive By Truckers brachten afgelopen jaar maar liefst twee albums uit en het laatste ‘The New Ok’, is in alles een aanklacht tegen een maatschappij waarin menselijke waarden niet meer lijken te tellen en waarin de wereld zucht onder de corona pandemie. In het interview kan je lezen hoe Patterson Hood tot dit wereldbeeld is gekomen en of er wellicht toch nog een sprankje hoop is.

Vanwege het feit dat we dit interview publiceren mogen we, in samenwerking met het label PIAS het album verloten onder onze lezers! Om kans te maken op ‘The New Ok’ van Drive By Truckers moet je Maxazine op Facebook geliked hebben en ons in de comments van het bericht op Facebook vertellen wat het antwoord is op de volgende vraag:

In welke stad woont Drive By Truckers’ Patterson Hood?

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: