Vrijdag 19 maart lanceert PME Legend de nieuwe PME Legend XV-collectie via de speciale pagina van PME Legend. Ook deze collectie draait om de XV-jeans, maar naast de jeans en andere stoere kleding bevat de collectie ook een stoere Bluetooth Speaker. Helemaal in het stoere design van PME Legend, waarin het ontwerp van de Dakota DC-3 een herkenbare referentie is.

De PME Legend Bluetooth Speaker produceert heldere hoge tonen, ook wanneer de muziek iets harder staat. En natuurlijk geldt dit ook voor de Bass. Wanneer de speaker volledig is opgeladen, heb je er de hele dag luisterplezier van. De speaker werkt met alle Bluetooth devices zoals laptops, telefoons, tablets en computers en jij kan ‘m winnen, hier bij Maxazine!

Op 19 maart om 20:00 uur vindt een exclusieve livestream plaats van een bekende Nederlandse DJ, ter gelegenheid van de lancering van de nieuwe collectie. De pionier op het gebied van future bounce draait dan een exclusieve set om de launch van de nieuw PME Legend XV-collectie vieren, met onder andere zijn nieuwe track ‘Get Dirty’. De livestream is te bekijken op de speciale pagina van PME Legends: https://www.pme-legend.com/nl/xv. 

Ter gelegenheid van de lancering mag Maxazine in samenwerking met PME Legend enkele van deze speciale PME Legend Bluetooth Speakers weggeven aan de lezers van Maxazine. Om te winnen like je de Facebook pagina van Maxazine en die van PME Legend en laat je ons in de comments onder deze post op Facebook weten welke beroemde DJ de lancering van de collectie verzorgd en dus de nieuwe PME Legend XV Brand Ambassador is. *

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine en PME Legend zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: