Met trots lanceert PME Legend de nieuwe PME Legend XV-collectie. Ook deze collectie draait om de XV-jeans. De XV-jeans is een ode aan twee van de meest memorabele PME Legend jeans: de Aviator en de PME Legend Nightflight. Deze broeken zijn respectievelijk 10 (X) en 5 (V) jaar geleden ontwikkeld en sindsdien succesvol. Daarin hebben ze de belangrijkste kenmerken van elke denim gebruikt en deze gecombineerd tot een compleet nieuwe jeans. De XV-jeans is verkrijgbaar in 3 wassingen: Dark Blue, Faded Black en Soft Light Grey. Om de lancering te vieren, zal DJ Mike Williams aanstaande vrijdag een exclusieve livestream verzorgen.

De 24-jarige DJ Mike Williams is de nieuwe PME Legend XV Brand Ambassador. De uit Kortenhoef afkomstige Nederlandse DJ en producer is internationaal bekend en draait op de grootste events, zoals Mysteryland en ADE. Tot zijn hits behoren ‘Wait Another Day’ en ‘Face Up To The Sun’. Niet voor niets staat de populaire DJ al jaren in de DJMag Top 100.

“Afgelopen 3 jaar werkten PME Legend en ik eigenlijk al af en toe samen. Ik vond hun kleding altijd al tof en ze stuurde vaak kleding naar mij op om te dragen”, aldus DJ Mike WIlliams. “Uiteindelijk ontstond het idee om een nauwere samenwerking aan te gaan. Muziek en kleding bracht ons samen en hun nieuwe XV lijn ziet er gewoon heel tof uit. Ik betrap mijzelf er vaak op dat ik het draag zonder er bij na te denken. De videoclip die zij hebben geschoten voor mijn nieuwe plaat ‘Get Dirty’ is heel vet!”

De XV-jeans wordt ondersteund door een capsule collectie met diverse uitgesproken items, waarin het ontwerp van de Dakota DC-3 een herkenbare referentie is. Voor deze innovatieve collectie hebben we nagedacht over de toekomst van het merk-DNA van PME Legend. Aviation blijft het centrale thema, maar we tillen het naar een hoger niveau: strakke en technische kenmerken geven
elk product een moderne twist.

Op 19 maart om 20:00 uur vindt een exclusieve livestream van DJ Mike Williams plaats. De pionier op het gebied van future bounce draait dan een exclusieve set om de launch van de nieuw PME Legend XV-collectie vieren, met onder andere zijn nieuwe track ‘Get Dirty’. De livestream is te bekijken op de speciale pagina van PME Legends: https://www.pme-legend.com/nl/xv

Deel: