Vanaf 5 februari is het dubbelalbum ‘Legacy+’ van Femi en Made Kuti te koop. Bij Maxazine kan je in de deze Afrobeat/Kuti week dit dubbelalbum winnen*! In samenwerking met platenmaatschappij PIAS kan Maxazine jou misschien wel verrassen met een gratis album. Om kans te maken op ‘Legacy+’ van Femi en Made Kuti moet je Maxazine op Facebook geliked hebben en ons in de comments van het bericht op Facebook vertellen wat het antwoord is op de volgende vraag:

Fela, Femi en Made Kuti maken allen deel uit van de beroemde Nigeriaanse familie die de Afrobeat groot heeft gemaakt. Wat is de naam van de vierde bekende Kuti-muzikant in de familie, die leider is van Fela Kuti’s oude band Egypt ’80?

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: