De 29-jarige Ash Carvell is Quarry, een flamboyante leftfield popartiest die opgroeide in een klein, doorsnee dorpje in Engeland. Hij speelt gitaar sinds zijn zesde en als tegenreactie op de mainstream muziekliefhebbers om hem heen, zocht hij zijn heil bij meer rebelse artiesten, uiteenlopend van Jimi Hendrix tot Eminem en The Spice Girls. Hij speelde in verschillende bands, leerde zichzelf produceren en schreef ook songs voor anderen.

Begin 2020 bracht Quarry, die inmiddels in Londen woont, zijn debuut-EP ‘Q1’ uit. Een aantal songs daarvan nam hij later akoestisch op voor zijn tweede LP ‘Q2’, die eind 2020 verscheen. ‘Wake Me Up’ is Quarry’s nieuwste single, waarop hij gitzwarte teksten combineert met indie-popmelodieën. ‘Wake Me Up’ is de aanloop naar een mixtape, die naar verwachting jaar uitkomt.

Deel: