Om de kenmerkende geelkleurige speelgoedpoppetjes tot leven te wekken, heeft LEGO een app in het leven geroepen. Voor de lancering van deze app, VIDIYO genaamd, hebben L.L.A.M.A. (wat een acroniem is voor ‘Love, Laughter And Music Always’), drievoudige Grammy-winnaar Ne-Yo & Carmen DeLeon samen het nummer ‘Shake’ opgenomen.

De clip van het nummer werd gemaakt door regisseur Will Kindrick. Met behulp van de app kan je als aspirant videomaker zelf met het grootste gemak ook videoclips opnemen met jouw favoriete poppetjes.

Naast het nummer van bovengenoemde artiesten is er in de app ook muziek van andere Universal Music artiesten te vinden. Zo zijn ook Imagine Dragons en 5 Seconds Of Summer in de app te vinden. Vanuit Nederland is ‘Donderdag’ van Kriss Kross Amsterdam, Bilal en Emma Heesters in de app te beluisteren.

Deel: