Mysteryland kondigt morgen aan dat ze heeft goede hoop hebben nog dit jaar met een nieuwe editie te komen en kondigt dat aan met een nieuwe datum voor het festival. Het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld, waar voorheen onder andere artiesten als Armin van Buuren, Martin Garrix, Sven Väth en Carl Cox optraden, heeft ondanks de verplaatsing van vorig jaar goede hoop dit jaar alsnog een spetterende editie neer te kunnen gaan zetten.

Het grootste dancefestival van Nederland verwacht snel door de tickets heen te zijn. Ruim 95% van de bezoekers van Mysteryland hebben gekozen het ticket van 2020 te behouden voor de 2021 editie. Voor de overgebleven tickets wil Mysteryland haar vaste fans die geen ticket hadden voor 2020 de eerste de kans geven om alsnog een kaartje te bemachtigen via een exclusieve pre-sale. je moet geluk hebben, want op is op, maar casinobonusinfo.nl laat je zien waar waar je makkelijker kan scoren.

Milan Raven, de Managing Director van Mysteryland-organisator ID&T Events is positief gestemd. “We leven heel erg toe naar het moment dat we weer samen met onze bezoekers het leven kunnen vieren”, aldus Milan, “We beseffen dat het nog geen gelopen race is, maar met alle hulpmiddelen die de samenleving tot zijn beschikking heeft staan we er in ieder geval een stuk beter voor dan afgelopen jaar. We merken dat heel veel mensen weer smachten naar enige vorm van samenzijn en op zoek zijn naar een uitlaatklep en waar kan dat beter dan op Mysteryland.”

Mysteryland staat ook wel bekend als de grote afsluiter op het gebied van dance in de festivalzomer. Ieder jaar treden er dan ook meer dan 300 artiesten op uit verschillende genres dancemuziek, variërend van house, deep-house, big room, bass, techno, trap, trance en minimal tot en met hardstyle, hardcore, R&B, latin en zelfs hip hop. Mysteryland heeft meer dan 20 stages, waardoor er voor ieder wat wils is. De stages variëren van dansvloeren in de open lucht, tot enorme tenten die zich vullen met lasershows. Op zaterdag- en zondagavond wordt Mysteryland traditiegetrouw knallend afgesloten met legendarische eindshows vol vuurwerk op de Main stage en Q-dance stage.

De echte diehard fans kunnen hun festivalweekend compleet maken door op de speciale Mysteryland-camping te verblijven. Campingbezoekers van Mysteryland krijgen hierbij als een bonus een extra festivaldag op vrijdag cadeau en kunnen daarbmee dus langer doorgaan dan de rest tijdens de afterparties op het festivalterrein. Ook is er een silent disco aanwezig die tot in de late uurtjes doorgaat voor iedereen die er geen genoeg van kan krijgen.

Mysteryland zal op 27 t/m 29 augustus het voormalig Floriadeterrein in Haarlemmermeer omtoveren tot een magisch festivalterrein en kondigt nu ook de start van haar kaartverkoop aan. De inschrijving voor de exclusieve pre-sale gaat morgen van start via mysteryland.nl/register. Mocht Mysteryland 2021 niet plaats kunnen vinden dit jaar, hebben de bezoekers de mogelijkheid voor een refund van het ticket.

Mysteryland is het leidende elektronische muziekfestival van Nederland, georganiseerd door ID&T. De eerste editie van Mysteryland vond plaats in 1993 en is daarmee het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld. Elk jaar trekt het festival 100.000 bezoekers van meer dan 100 nationaliteiten, die 300 artiesten zullen zien optreden op 20 stages.

Deel: