Country/rootszanger en ex-punker Austin Lucas komt naar Den Bosch voor een bijzondere solo show in de toonzaal in Den Bosch.

Austin Lucas speelde vanaf jonge leeftijd in talloze punkbands, maar zoals meerdere punkzangers kwam ook hij weer uit bij de kern; het liedje en de akoestische gitaar. Hij greep terug naar zijn singer-songwriter roots en creëerde een eigen mix tussen punk en country.

Vorig najaar kwam Austin met het nieuwe album ‘Alive In The Hot Zone!’ Het album ontstond in de tumultueuze lente van 2020 tijdens de lockdown. Het niet kunnen optreden en veelal aan huis gekluisterd zijn, de Black Lives Matter demonstraties, het zijn allemaal onderwerpen geweest die Austin Lucas aan het schrijven zetten. Resultaat; een prachtig album vol folk, punk, country en Americana.

Austin Lucas komt op 26 november naar de Toonzaal in Den Bosch.

Deel: