De speciale editie van A State Of Trance, het grootste trancefestival wereldwijd, is binnen slechts 4 uur uitverkocht aldus de organisatie. De speciale editie heet A State of Trance Celebration Weekend en vindt op 3 en 4 september plaats in de jaarbeurs in Utrecht. 55.000 fans uit 92 verschillende landen hebben een kaartje kunnen bemachtigen. Voor fans kwam het niet als een verrassing dat het evenement zo razendsnel uitverkocht was. Armin van Buuren verkoopt wel vaker binnen recordtijd zijn shows uit. Voor wie niet tot deze groep gelukkigen hoort, heeft de organisatie laten weten een wachtlijst te openen.

Fans die nog geen ticket in hun bezit hebben kunnen zich binnenkort inschrijven op de wachtlijst om kans te maken op ‘teruggevallen’ tickets, aldus de organisatie. Het eenmalige feestweekend is een eerbetoon aan 20 jaar A State of Trance. Armin van Buuren is de headliner en gaat samen met enkele speciale gasten een spetterend optreden geven in de Utrechtse Jaarbeurs. Op de zaterdag is er een warm-up set waar bezoekers met een Weekend Ticket bij kunnen zijn.

Waar 2020 een rampjaar was voor de evenementensector, zijn de organisatoren positief over het najaar. Uiteraard kunnen de festivalliefhebbers niet wachten. Eindelijk weer eens optutten, een leuke outfit shoppen voor een speciale gelegenheid, de stijltang door je haar halen of je baard trimmen voor de buitenwereld: na zo’n lange tijd binnen doorgebracht te hebben is iedereen wel toe aan een feestje! Mocht het evenement worden gecanceld door corona krijgen kaarthouders de optie om het ticket te houden voor een nieuwe datum of kunnen ze kiezen voor hun geld terug. Je ontvangt in dit geval je geld terug binnen 4 weken na de originele event data (3 en 4 september 2021).

DJ Armin van Buuren is niet alleen de headliner van het tweedaagse festival, maar ook de initiatiefnemer. Het festival bestaat uit verschillende onderdelen. Op vrijdag 3 september wordt er een eerbetoon gegeven aan 20 jaar van het radioprogramma A State Of Trance en treedt Armin samen met speciale gasten op. Op de tweede dag kun je gewoon een knallend feest verwachten, net als bij de vorige edities. Het thema: Turn The World Into A Dancefloor. Volgens organisator ALDA weerspiegelt dit thema de alomvattende boodschap die vanaf de start aan de basis stond van het festival.

De vraag is duidelijk groter dan de capaciteit, want binnen slechts 4 uur zijn alle 55.000 tickets vergeven. A State of Trance Celebration Weekend trekt fans uit 92 landen aan die staan te popelen om Armin en zijn vrienden te zien optreden. Ben jij geïnteresseerd maar heb je de kaartverkoop gemist? De organisatie geeft aan dat je je binnenkort in kunt schrijven voor een wachtlijst om zo op een later moment nog tickets te bemachtigen. Meer informatie over de wachtlijst volgt binnenkort.

Deel: