Güz Erdem is een Turkse muzikant, die al op jonge leeftijd een gepassioneerde interesse in muziek ontwikkelde zich al snel begon te ontwikkelen om zijn liefde aan te scherpen. Güz was pas tien jaar oud toen hij begon met het schrijven en optreden in de muziek, en sindsdien heeft hij nooit meer achterom gekeken.

In het leven scheiden veel mensen hun hobby’s van hun werk. Dit is niet het geval voor Güz. Hij heeft verschillende interesses die hij met zijn doorzettingsvermogen en vastberadenheid in volwaardige carrières heeft veranderd.

Güz heeft al twee EP’s en negen singles uitgebracht en met elke nieuwe release heeft hij zijn fanbase uitgebreid en heeft hij momenteel luisteraars op wereldwijd niveau. Op dit moment heeft Güz meer dan 10.000 maandelijkse luisteraars en het blijft elke dag groeien. Zijn meest populaire singles zijn onder andere ‘You Are Your Own Light, Pt.2’ en ‘Transcendence’.

Güz ‘interesses zijn fundamenteel geweest voor zijn groei als kunstenaar en als mens. Het luisteren naar muziek heeft hem altijd gefascineerd en zijn natuurlijke en aangeboren nieuwsgierigheid bracht hem ertoe om audioproductie te verkennen. In januari 2020 begon Güz muziekproductie op professioneel niveau na te streven, en door zijn enorme kennis, muzikale instinct en jarenlange ervaring is hij flink gegroeid in de muziek scene.

Zijn laatste release, ‘Ascendance’ is net uit en toont de kwaliteiten van de muzikant, die je hier en daar doen denken aan oude jaren 80 artiesten en de betere melancholische gitaarvirtuozen.

Deel: