Elvis fans, die de mogelijkheid hebben gehad om Graceland te bezoeken, weten hoe het voelt om in de voetsporen van hun idool te treden. Voor diegene die dit voorrecht nog niet gehad hebben is dit binnenkort te beleven vanaf thuis. Graceland biedt voor het eerst virtuele rondleidingen aan, waarbij fans een live rondleiding kunnen volgen door het huis waar Elvis vanaf 1957 tot aan zijn dood in 1977 woonde.

Op 27 januari, 25 februari en 25 maart worden fans door Angie Marchese, vice-president van Graceland Archives and Exhibits tijdens de 2 uur durende tour begeleid door de vertrekken van Graceland, Elvis’ Convair 880 vliegtuig de Lisa Marie en het ruim 18.580 vierkante meter tellende expositie- en entertainmentcomplex dat bestaat uit onder andere Elvis zijn auto’s, jumpsuits, gouden platen en filmmemorabilia, en door de Meditation Garden waar Elvis ligt begraven. Extra datums zullen nog worden toegevoegd.

Lisa Marie

Foto (c) Wil Wander

De virtuele tours worden gehouden in een gesloten Facebook groep en zullen daar voor 72 uur blijven staan, dit voor de bezoekers uit verschillende tijdzones. Tickets voor de tours kosten $100 (83 euro) en zijn verkrijgbaar via Graceland.com.

Bekijk hieronder een preview van wat je te wachten staat:

Deel: