Het geduld van Frenna fans wordt beloond. Als voorproefje op zijn gloednieuwe album – waarvan de releasedatum nog even een verrassing blijft – is sinds deze week zijn nieuwe single ‘Dragon Roll’ te horen. En dat een week nadat hij samen met Lijpe op #1 binnenkwam in verschillende Spotify lijsten met de hit ‘Mansory’.

Dit wordt het vijfde soloalbum van de Nederlandse zanger en rapper, die in 2019 nog de titel voor meest gestreamde Nederlandse artiest binnen sleepte. In 2016 kwam zijn eerste album ‘Geen Oog Dichtgedaan’ uit, daarna volgden ‘We Don’t Stop’ in samenwerking met Diquenza, ‘Francis’ welke 4 keer platina status heeft gekregen en inmiddels meer dan 100 weken in de top 100 album charts staat, en ‘’t album onderweg naar ‘Het Album’ welke binnen 5 dagen op nummer 1 stond. De titel van zijn nieuwe album is nog niet bekend, maar met ‘Dragon Roll’ zijn de verwachtingen hooggespannen.

De track is het gevolg van de magie tussen producers Diquenza en Churchbwoy en Frenna, die al meerdere succesvolle samenwerkingen op hun naam hebben staan. Frenna en Diquenza scoorde eerder al met de grote hit ‘Vervloekt’ en maakte het album ‘We Don’t Stop’ dat in 2018 de platina status bereikte.

‘Dragon Roll’ is de eerste van meerdere afrobeat tracks die te horen zullen zijn op het aankomende album van de rapper. De mix van Afrikaanse pop, r&b, hiphop en reggae en het gebruik van blaas en percussie instrumenten maken het een onweerstaanbare song met veel potentie.

Voor de bijbehorende videoclip, geregisseerd door Caio Silva en Elvira Waterval, reisde de artiest af naar het zonovergoten Dubai, een plek die perfect matcht bij de vibe van deze release.

Deel: