Hij is er weer: De wekelijkse Maxazine België Playlist op Spotify. Iedere week weer vernieuwd met een aantal nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Een nieuwe lijst met de beste muziek van Belgische bodem, speciaal samengesteld voor jullie. Enkele nummers blijven staan, enkele nummers vervangen we door nieuwere, betere, maar in ieder geval: andere tracks. Vandaag de nieuwe lijst, die van vrijdag 16 oktober 2020.

Zestig tracks staan er elke week weer in onze Spotify muzieklijst. Genoeg voor een urenlange muzikale rollercoaster ride. Pop, Funk, Rock, Deep Trance, Vaudeville, Country, Synthi Pop, Disco, R&B, Jazz, Slam, Brit pop, Chansons, Neuwe Welle, het staat er allemaal in of komt erf regelmatig voorbij. Kortom als je je oren breder wil laten genieten dan alleen maar de commerciële of de alternatieve radiostations, dan doe je er goed aan een een keertje naar de Maxazine België Playlist te luisteren. En dat doen er al best veel. Kan jij best nog bij, kost toch niks.
Een ding kunnen we je garanderen. Je gaat leuke muziek ontdekken. Het aanbod is zo divers dat er altijd wel wat tussen zit, en ook als je denkt ‘dat is  niks’, dan wordt je binnen vijf minuten weer verrast door een mooie track waar je anders nooit bij zou zijn uitgekomen. Voordeel van zo’ n playlist hè; Het uitzoek werk is al allemaal voor je gedaan door een paar muzikale mafkezen die niks anders met hun leven te doen hebben. Mooi meegenomen.

De nieuwe lijst. Met deze week tracks van onder anderen: Nordmann, Bazart, Rex Rebel, Lorana, Regi, Brusselnaar Chuki Beats, Samowar en natuurlijk de nieuwe van Tiny Legs Tim, die eergisteren in première ging, hier op Maxazine België. Genoeg om weer een dik uur te genieten van het beste van Belgische bodem.

Deel: