Komende maand verschijnt het nieuwe studio-album ‘Letter To You’ van Bruce Springsteen & the E Street Band via Columbia Records. De gelijknamige single is deze week verschenen. Dit 20e ‘rock fueled’ studioalbum dat Springsteen thuis in New Jersey in slechts vijf dagen opnam met the E Street Band en met producer Ron Aniello, is de opvolger van ‘Western Stars’ uit 2019. Het is voor het eerst sinds 2012 (‘High Hopes’) dat hij weer een album maakt met deze legendarische band. In 2016 stonden ze voor het laatst gezamenlijk op het podium met ‘The River Tour’.

Springsteen: “Ik vind het geweldig hoe persoonlijk ‘Letter To You’ is geworden. Het was fantastisch om the E Street Band volledig live te horen spelen in de studio, op een totaal nieuwe manier zoals we eerder nog niet deden, en zonder overdubs. In vijf dagen stond het hele album erop. Voor mij was het één van de beste opname-ervaringen die ik ooit heb gehad.” ‘Letter To You’ is verkrijgbaar vanaf vrijdag 23 oktober.

Deel: