Voorafgaand aan de release van zijn debuut-EP op 16 oktober, laat HALCYON de avond daarvoor het publiek in de Melkweg al kennismaken met zijn nieuwe materiaal. Een opluchting voor Sergio Roberts, zoals de op Antigua opgegroeide zanger eigenlijk heet. Sinds het uitkomen van zijn eerste single (‘Intermutual’) op Valentijnsdag heeft hij lang moeten wachten om live voor een groep mensen op te kunnen treden. Zijn geduld wordt op 15 oktober dan toch eindelijk beloond.

Met de clip van ‘Neon Nights’ liet HALCYON onlangs al zien dat de lockdown ook als inspiratie kan dienen. Hij filmde het nummer in een compleet verlaten Amsterdam, waarbij de desolate aanblik van de hoofdstad en zijn muziek volledig op elkaar aan lijken te sluiten. Die verlaten stad laat hopelijk in de Melkweg zien weer wat leven in zich te hebben.

Deel: