Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn inmiddels weer mogelijk, zij het op beperkte schaal. Als pleister op de wonde brengen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Katy Perry.

Gingen wij gisteren nog de rockabilly kant op met The Stray Cats, vandaag brengen wij jullie een concert van Katy Perry. De zangeres gaf in 2019 een optreden tijdens het OnePlus Music Festival te Mumbai. Katy brak in 2008 door met de single ‘I Kissed a Girl’ dat in veel landen de eerste plek behaalde in diverse hitlijsten. Na ‘I Kissed a Girl’ volgden nog een flink aantal hits waaronder ‘Hot n Cold’, ‘California Gurls’ (met Snoop Dogg), ‘Teenage Dream’, ‘Roar’ en ‘Chained to the Rhythm’.

Kijk, luister en geniet van Full Concert: Katy Perry live @ OnePlus Festival, India (2019).

Deel: