Na de hit “Deze Nacht (All Night Long)” kan niemand meer om Thijs Boontjes en zijn Dans- en Showorkest heen! Het nummer dat je absoluut niet meer uit je kop krijgt maakte de Amsterdamse zanger populair bij jong en oud. En wat een leuk nieuws: deze zomer komt hij naar Patronaat voor de reeks Stage 1,5 concerten!

Thijs Boontjes heeft een mooie plek op het podium veroverd, ergens tussen de charmante volkszanger en de charismatische rockster in. De laatste tournee met zijn uitstekende band was een groot succes en zijn meest recente album Geen Achttien Meer (2019) werd jubelend ontvangen. Het is Nederlandstalige rock ‘n’ roll met een knipoog, het zijn doorwrochte liefdesliedjes met een lach en een traan. Thijs Boontjes, onthoud die naam.

Thijs Boontjes Dans- en Showorkest staat op 26 juli in Patronaat Haarlem.

Deel: