Michelle David & The Gospel Sessions konden niet wachten om al deze zomer naar Patronaat te komen voor een bijzondere 1,5 meter sessie. Let op! Het geplande concert op 27 februari 2021 blijft in de agenda staan, dit betreft een los, aangepast concert in intieme setting. Er zijn slechts 74 kaarten beschikbaar.

Michelle David & The Gospel Sessions hebben niet stil gezeten in de barre Corona-tijden. Zo speelden zij de zondagen in Paradiso met heuse soul-diensten, speelden ze in de Tolhuistuin met een klein publiek en gelukkig mogen wij hen nu ook in Patronaat verwelkomen! Michelle David & The Gospel Sessions komt met deze live-show de release van hun nieuwe album te vieren. Op hun derde album lieten ze hun voorliefde voor Soul, Funk en afrobeat horen. De hartverwarmende teksten gaven het publiek een boodschap van liefde en kracht. En dat kunnen we in deze tijden zeker gebruiken.

Op hun nieuwe album ging de band verder met hun zoektocht naar de oorsprong van de Gospel. Het bracht ze onder meer bij invloeden uit West Afrika en het Caribisch Gebied. Op persoonlijk vlak kreeg Michelle David begin 2019 een klap te verwerken door borstkanker. Gelukkig was ze er op tijd bij en lijkt alles goed te gaan. De energie die ze uit de muziek haalde om door te gaan is terug te horen in haar teksten. Strijdvaardig, zegevierend en avontuurlijk. Zo klinkt het nieuwe album van Michelle David & The Gospel Sessions!

Michelle David & The Gospel Sessions komen op 1 augustus naar Patronaat in Haarlem.

Deel: