Michelle David & The Gospel Sessions zijn niet onbekend in Venlo. Ze speelden eerder al in Grenswerk, op Zomerparkfeest en als opener voor UB40 in De Doolhof. De band steekt hun voorliefde voor Soul, Funk, Afrobeat en vanzelfsprekend Gospel niet onder stoelen of banken.

De hartverwarmende teksten geven het publiek een boodschap van liefde en kracht. Op hun laatste album ging de band verder met hun zoektocht naar de oorsprong van de Gospel. Het bracht ze onder meer bij invloeden uit West Afrika en het Caribisch Gebied. Op persoonlijk vlak kreeg Michelle David begin 2019 een klap te verwerken door borstkanker. Gelukkig was ze er op tijd bij en lijkt alles goed te gaan.

De energie die ze uit de muziek haalde om door te gaan is terug te horen in haar teksten. Strijdvaardig, zegevierend en avontuurlijk. Op 9 augustus staan de rasmuzikanten in Grenswerk in Venlo.

Deel: