Een geweldige avond voor de Charly Lownoise & Mental Theo superfan! De uitverkochte afscheidsconcert ‘Final Show’ van het duo in de Amsterdamse Ziggo Dome op zaterdag 18 april 2020 werd noodgedwongen uitgesteld als gevolg van het coronavirus.

Om de fans te bedanken voor hun geduld, willen Theo en Charly de periode tot aan de uitgestelde Ziggo Dome-show onderbreken met een nieuw en bijzonder evenement: ‘Charly Lownoise & Mental Theo Experience’. Het idee is om maximaal 100 bezoekers een persoonlijke en intieme live-ervaring met de twee happy hardcore helden te bieden. Om de 1,5 meter-regel na te leven zitten de bezoekers tijdens het evenement. Na afloop krijgt iedereen een goodiebag mee.

Naar verwachting zal de ‘Charly Lownoise & Mental Theo Experience’ in no-time uitverkopen. Om alle fans tóch de mogelijkheid te bieden dit unieke evenement bij te wonen, wordt het volledig live gestreamd in HQ audio en video. Ook voor de live-stream zijn tickets te koop.

De Charly Lownoise & Mental Theo Experience staat op 10 juli in 013 in Tilburg.

Deel: