Zijn naam staat synoniem met Funk Music, zijn cv is onberispelijk; zijn band: het compactste funkorkest ter wereld. Simpel gezegd, er is geen betere levende showman dan Maceo Parker. Het bijwonen van een van de marathonshows van deze altsax maestro is echt een transcendente ervaring voor elke fan van funk, jazz, hiphop, R & B en soul: zijn uitvoeringen zijn nooit teleurstellend en staan garant voor een funky time. Op naar dat kookpunt met zwetende grooves en parelende solo’s.

Maceo Parker komt op dinsdag 31 maart 2020 naar Kursaal Oostende met zijn ‘It’s All About Love’-tour en jij kunt hiervoor kaarten winnen! Like Maxazine Belgie op Facebook en deel dit bericht op je timeline! *

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

 

 

Deel: