Er valt weer het nodige te genieten op Hemelvaartsdag in Hellendoorn bij Dauwpop. De organisatie heeft een nieuwe rij klinkende namen bekend gemaakt: naast Basement Jaxx reizen ook Noorderslag sensaties Eefje de Visser, Goldband, Gotu Jim en WIES af naar Salland.

De nieuwe worp namen bestaat daarnaast uit Klangstof, Sports Team, het Australische Lime Cordiale, Heavy Lungs, Kris Kross Amsterdam, The Partysquad, festivalconstante Bökkers, Drukwerk, Ashafar, Cho en Outsiders welke niet moeten worden verward met de formatie rondom wijlen Wally Tax. Eerder kondigde het festival al de komst van Kensington, Wolfmother, Snelle & Lieve Jongens Band, Maxi Jazz, Zwangere Guy, Typhoon, Mark Lanegan, en Dopebwoy al aan.

Dauwpop vindt ook dit jaar traditiegetrouw plaats op Hemelvaart dat dit jaar op 21 mei valt. De kaartverkoop is al in volle gang, de Kindertickets zijn inmiddels allemaal al uitverkocht.

De complete Dauwpop line-up tot zover:
▪️ Kensington (Exclusieve Overijssel Show) ▪️Basement Jaxx (DJ set) ▪️ Wolfmother ▪️ Typhoon ▪️ Maxi Jazz (Faithless DJ set) ▪️ Snelle & Lieve Jongens Band ▪️ Mark Lanegan ▪️ Zwangere Guy ▪️ Dopebwoy ▪️ Eefje de Visser ▪️ Kris Kross Amsterdam ▪️ The Partysquad ▪️ Bökkers ▪️ Klangstof ▪️ Sports Team ▪️ Heavy Lungs ▪️ Lime Cordiale ▪️ Gotu Jim ▪️ Goldband ▪️ Outsiders ▪️ WIES ▪️ Cho ▪️ Ashafar

Deel: