De Britse rapper Stormzy heeft recentelijk zijn nieuwe album ‘Heavy Is The Head’ uitgebracht. Op het album staan zestien nummers, die volledig geproduceerd zijn door hemzelf. Daarnaast staan er samenwerkingen op met Aitch, Burna Boy, Ed Sheeran, Headie One, H.E.R., Tiana Major9 en YEBBA. Eerder kwam de track ‘Own It’ van Stormzy uit. Het nummer is een samenwerking met Burna Boy en Ed Sheeran.

Nog voordat hij zijn debuutalbum ‘Gang Signs & Prayer’ in 2017 uitbracht, werd Stormzy al benoemd tot een van de meest veelbelovende rap talenten uit de UK scene. Nu, bijna drie jaar later, blijkt hij veel meer dan dat te zijn. Inmiddels heeft hij twee BRIT Awards op zak, was hij de eerste Britse rapper met een headline show op Glastonbury Festival en verbrak hij het record door de eerste Britse artiest te zijn die in een week tijd 12,7 miljoen streams behaalde met het nummer ‘Vossi Bop’.

Op 22 februari komt Stormzy met zijn H.I.T.H. World Tour naar AFAS Live.

‘Tracklist Heavy Is The Head’
1. ‘Big Michael’
2. ‘Audacity’ (feat. Headie One)
3. ‘Crown’
4. ‘Rainfall’ (feat. Tiana Major9)
5. ‘Rachael’s Little Brother’
6. ‘Handsome’
7. ‘Do Better’
8. ‘Don’t Forget to Breathe’ (feat. YEBBA) (Interlude)
9. ‘One Second’ (feat. H.E.R.)
10. ‘Pop Boy’ (feat. Aitch)
11. ‘Own It’ (feat. Ed Sheeran & Burna Boy)
12. ‘Wiley Flow’
13. ‘Bronze’
14. ‘Superheroes’
15. ‘Lessons’
16. ‘Vossi Bop’

Deel: