Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Incognito in het Paard.

Concerttip maandag 25 november: Incognito in het Paard

Met Incognito halen we een van de grootste jazz/funk/RnB-groepen uit Groot-Brittannië naar Den Haag. Hun live-shows zijn vloeiende vieringen van funky soul, en staan bol van energieke ritmes en blazers, groovy baslijnen en zwoele vocalen van een bijzonder hoog niveau. Op 25 november zie je deze invloedrijke groove-meesters in PAARD.

Incognito is sinds haar oprichting in 1979 door Jean-Paul “Bluey” Maunick en Paul “Tubbs” Williams voortdurend bezig de grenzen van het genre op te zoeken. In de bijna veertig (!) jaar dat ze bezig zijn, speelden ze met de allergrootsten als George Benson, Stevie Wonder, Chaka Khan, Marcus Miller, George Duke en nog veel meer.

Deel: