Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Halestorm in AFAS Live.

Concerttip woensdag 20 november: Halestorm in AFAS Live

Lzzy Hale vormt samen met haar broer en drummer Arejay, gitarist Joe en bassist Josh de populaire alternatieve rockband Halestorm. In nog geen tien jaar tijd zijn ze uitgegroeid van het spelen in kleine clubs naar het uitverkopen van grote zalen over de hele wereld. De band won met ‘Love Bites’ (So Do I) in 2013 een Grammy voor Best Hard Rock/Metal Performance. Voor de aankomende Grammy Awards is de band opnieuw genomineerd dit keer voor Best Rock Performance.

Halestorm bracht afgelopen zomer hun vierde album uit genaamd ‘Vicious’. Na een succesvolle tour door Europa vorige zomer komen ze dit najaar terug naar Nederland voor hun grootste show tot nu toe in AFAS Live. Fans van het eerste uur en nieuwe fans kunnen een bijzondere avond in hun agenda zetten want Halestorm is op z’n best op het podium. Volgens velen is frontvrouw Lzzy Hale misschien wel de beste rockzangeres van dit moment.

Deel: