Zoals iedere vrijdag heeft Maxazine redactie de Maxazine Music Playlist op Spotify weer vernieuwd met 20 nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Bij deze de nieuwe Maxazine Music Playlist voor op Spotify van vrijdag 15 november 2019.

Deze week is de Spotify Playlist van Maxazine weer up to date als een rampenoefening op Schiphol. De hele redactie is uitgerukt voor het noodgeval dat de Maxazine Music Playlist heet. Deze week brengen onze muzikale hulpdiensten tracks van Prince, Ozzy Osbourne, Kane Brown, DeWolff, Billie Eilish, Guus Meeuwis en nog een aantal anderen waar je je vingers bij aflikt.  We accepteren dus geen enkel excuus meer om nu niet meteen naar die lijst te klikken en je sneller dan een Britse politicus ‘Brexit’ kan zeggen op onze lijst te abonneren, zodat je in het vervolg elke vrijdag de beste muziek voor de komende week kan horen, speciaal voor je gecureerd door de redactie van Maxazine, jouw nummer één muziekportal!

Deel: