Colin Blunstone is terug! Op donderdag 14 november klinkt ‘de meest typerende Engelse popstem van zijn generatie’ (The Times) in P60, als de sympathieke zanger met zijn nieuwe show richting Amstelveen komt.

De gentleman met de herkenbare, soepele stem speelt deze avond een show met nummers van The Zombies, The Alan Parson’s Project, Dave Stewart en talloze songs van eigen hand. Kenmerkende hits als ‘She’s Not There’, ‘Tell Her No’ en natuurlijk ‘Time Of The Season’ zullen niet ontbreken, maar er is ook aandacht voor zijn solowerk (‘Say You Don’t Mind’, ‘Caroline Goodbye’, ‘Weak For You’) en zijn samenwerkingen (o.a. ‘What Becomes Of The Brokenhearted’, samen met Dave Stewart).

Wil jij kaarten winnen voor deze show? Like dan Maxazine en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan. *

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

 

Deel: