Het is 25 jaar geleden dat het goud en platina winnende album ‘Over The Hump’ van de Kelly Family uit kwam. Om het publiek te bedanken voor hun decennia durende loyaliteit brengt de Kelly Family een heel speciaal album uit, dat niet alleen terug zal kijken op hun carrière, maar tegelijkertijd ook naar de toekomst zal kijken met nieuwe nummers.

’25 Years Later’ bevat 16 nummers. Naast nieuwe nummers zullen de fans heel blij zijn dat de Kelly’s de verleiding niet konden weerstaan om 4 nummers van het ‘Over The Hump’-album met nieuwe vocalen en arrangementen op te nemen.
“We hebben hard aan dit nieuwe album gewerkt”, aldus een trotse Angelo Kelly.”Met dit album vieren we het jaar 1994, we vieren ‘Over The Hump’, maar boven al vieren we de 25 jaar met onze fans. We willen iedereen vanuit de grond van ons hart bedanken voor deze geweldige tijd”.

The Kelly Family
’25 Years Later’ album
Release: 25 oktober 2019

Deel: