Op 15 november verschijnt ‘Arcadia’, het nieuwe album van songwriter Lily Kershaw. Een album waarop Kershaw een moeilijke periode van zichzelf afschrijft. “De meest oncomfortabele, donkere dingen in het leven kunnen ook een belofte voor hoop en groei zijn.” Met de singles ‘Now & Then’ en ‘The Sea’, waarop tevens Jon Bryant te horen is, gaf Lily Kershaw al een voorproefje van ‘Arcadia’

Kershaw, zelfverklaard ‘dwangmatige songwriter’, maakt het grootste deel van haar leven al muziek. Kershaw leeft praktisch in de studio en leverde over de afgelopen 6 jaar al een album af, een EP en een hele reeks singles, inclusief breakout-hit ‘As it Seems’. ‘Arcadia’ is de meest intieme release van Kershaw tot nu toe met warme analoge geluiden die gecombineerd worden met haar mysterieuze, poëtische stem.

Gedurende haar jaren in de studio heeft Kershaw eindelijk het zelfvertrouwen opgebouwd, waar ze al die tijd naar op zoek was. “Toen ik begon met het maken van muziek, dacht ik altijd dat de mensen om mij heen betere muzikanten of componisten waren dan ikzelf. Inmiddels componeer ik al elf jaar en heb ik geleerd dat ik op mijn gevoel af moet gaan.” ‘Arcadia’ verschijnt op vrijdag 15 november en komend voorjaar is Lily Kershaw, samen met Joshua Radin, te zien in diverse Europese popzalen.

Deel: