De Amerikaanse band Venice komt in april terug naar Nederland. Verspreid over het land, zal de muzikale familie Lennon maar liefst 8 concerten geven. Deze staan in het teken van hun eerder dit jaar verschenen nieuwe album ‘Jacaranda Street’. Tickets zijn vanaf zaterdag 28 september om 10:00 uur te bestellen via de websites van de podia.

Venice bestaat uit de 2 sets broers Kipp en Pat Lennon en Michael en Mark Lennon. Al meer dan de helft van hun leven maken ze samen muziek in de geest van artiesten als The Beach Boys, John Mayer, The Eagles, Jackson Browne, Fleetwood Mac, CSNY en Steely Dan. Al vele jaren genieten de Lennon’s immense populariteit in onder meer Nederland. Ze wonnen hier zelfs een Gouden Album en een Edison voor Beste Internationale Artiest. Niet voor niks beschouwen de ze ons land dan ook als hun “home away from home”.

Tijdens de aankomende reeks optredens zal veel nieuw werk aan bod komen, maar uiteraard zullen ook tal van publiekslievelingen de revue passeren. Goede kans dat ze ook hun grootste hit ‘Family Tree’ zullen spelen, die velen nog altijd tot beroering brengt. Zoals altijd bij Venice kennen de concerten een pauze en zullen de shows worden afgesloten met een gebruikelijke Meet & Greet waarbij de fans met de band kunnen spreken.

Het volledige tourschema:
14 april: Roosendaal, De Kring
15 april: Rotterdam, De Doelen
16 april: Utrecht, TivoliVredenburg
17 april: Arnhem, Musis
19 april: Groningen, Oosterpoort
20 april: Hoorn, Het Park
21 april: Heerlen, Parkstad Theater
23 april: Eindhoven, Muziekgebouw

Deel: