Over iets minder dan een maand vindt Left of the Dial voor de tweede keer plaats. En vandaag kondigt het Rotterdamse internationale showcase festival weer nieuwe namen aan!

Nieuw bevestigde namen:
BRONT (BE) | Death Hags (USA) | Micah Erenberg (CA) | Mind Rays (BE) | The Shuks (UK)

Left of the Dial heeft deze week ook de locaties bekend gemaakt. Er is een gratis dagprogramma en je kunt tussen de bands ontbijten. Je krijgt korting bij diverse winkels en restaurants en natuurlijk is er de beruchte Left of the Dial afterparty!

De totale line-up is tot nu toe:
bààn (BE) • Birthday Girl (SE) • Black Leather Jacket (BE) • Blue Crime (NL) • BRONT (BE) • Cry (BE) • Dancehall (UK) • Death Hags (USA) • Deeper (US) • Deliluh (CA) • dirk. (BE) • DITZ (UK) • Do Nothing (UK) • Dominic Wolf (UK) • Dumb (CA) • Gaygirl (UK) • Global Charming (NL) • Gnoomes (RU) • Haze (UK) • HEISA (BE) • Honey Lung (UK) • Hot Flash Heat Wave (US) • Ilgen-Nur (DE) • Imperial Wax (UK) • Japanese Television (UK) • Jealous (DE) • Jelly Boy (UK) • LIFE (UK) • Lumer (UK) • Manisdron (JP) • Micah Erenberg (CA) • Mind Rays (BE) • MOLLY (AT) • The Mystery Lights (US) • One Sentence. Supervisor (CH) • Paracetamøl (NL) • Peeping Drexels (UK) • Pet Shimmers (UK) • The Pier (IT) • Rats on Rafts (NL) • Sasha and the Shades (UK) • The Shuks (UK) • Sinead O’Brien (IE) • Sleep Eaters (UK) • Slumb Party (UK) • SONNDR (NL) • Stef Chura (US) • The Sweet Release of Death (NL). Binnenkort worden de laatste namen van het festival bekend gemaakt.

Deel: